Sobre nosaltres

 

 

"Mobles Botifoll, dona el nom ja a la tercera generació dedicada exclusivament al mon del Moble des de fa més de 50 anys, un referent de qualitat i servei que ha fet que a dia d'avui, podem continuar com el primer dia, oferint al client, la millor opció per casa seva. Valors transmesos des de el primer dia i que de ven segur transmetrem amb cada un dels nostres clients.

 

 

 

 

 

Muntatges...

 
 
Sabem que el muntatge és una part tant important com ho és el moble, per això, els nostres muntador, fusters i ebenistes ens ho ajustaran  fins l'últim mil·límetre per tal de que el moble quedi muntat de la millor manera possible.

Projectes a mida.

 
 
Un cop sabem què t'agrada i què necessites, vindrem a casa teva per saber les possiblitats que te l'estança. Un cop ho tinguem tot clar, procedirem a fer el projecta per tal de que puguis ferte'n una primera idea.

Servei integral i màxim assessorament...

 
 
Oferim al nostre client un servei integral, posant-nos en contacta amb totes les parts que intervinguin en aquest meravellós procés de canvi: pintors, electricistes, etc. i mirant fins l'últim detall de casa teva com si fos la nostra. Il·luminació, cortinatge, petits complements, descans, parquets, etc.

Exposició.

 
 
Disposem d'un total de 3 plantes per mostrar els diferents tipus de moble que podem oferir-te: zona de dia, zona de nit, descans i tapissería.
 
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

Financiacions a mida. I ara fins a 12 mesos sense interessos!

mobles-botifoll-1