Sobre nosaltres

 

 

"Mobles Botifoll, dona el nom ja a la tercera generació dedicada exclusivament al mon del Moble des de fa més de 50 anys, un referent de qualitat i servei que ha fet que a dia d'avui, podem continuar com el primer dia, oferint al client, la millor opció per casa seva. Valors transmesos des de el primer dia i que de ven segur transmetrem amb cada un dels nostres clients.

 

 

 

 

 

mobles-botifoll-1
mobles-botifoll-1

press to zoom
mobles-botifoll-5
mobles-botifoll-5

zona de dia

press to zoom
mobles-botifoll-4
mobles-botifoll-4

zona de nit

press to zoom
mobles-botifoll-1
mobles-botifoll-1

press to zoom
1/5

Muntatges...

 
 
Sabem que el muntatge és una part tant important com ho és el moble, per això, els nostres muntador, fusters i ebenistes ens ho ajustaran  fins l'últim mil·límetre per tal de que el moble quedi muntat de la millor manera possible.

Projectes a mida.

 
 
Un cop sabem què t'agrada i què necessites, vindrem a casa teva per saber les possiblitats que te l'estança. Un cop ho tinguem tot clar, procedirem a fer el projecta per tal de que puguis ferte'n una primera idea.

Servei integral i màxim assessorament...

 
 
Oferim al nostre client un servei integral, posant-nos en contacta amb totes les parts que intervinguin en aquest meravellós procés de canvi: pintors, electricistes, etc. i mirant fins l'últim detall de casa teva com si fos la nostra. Il·luminació, cortinatge, petits complements, descans, parquets, etc.

Exposició.

 
 
Disposem d'un total de 3 plantes per mostrar els diferents tipus de moble que podem oferir-te: zona de dia, zona de nit, descans i tapissería.