SOBRE NOSALTRES

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Mobles Botifoll, dona el nom ja a la tercera generació dedicada exclusivament al mon del Moble des de fa més de 50 anys, un referent de qualitat i servei que ha fet que a dia d'avui, podem continuar com el primer dia, oferint al client, la millor opció per casa seva. Valors transmesos des de el primer dia i que de ven segur transmetrem amb cada un dels nostres clients.

EXPOSICIÓ

IMG_20160518_123031.jpg

Disposem d'un total de 3 plantes per mostrar els diferents tipus de moble que podem oferir-te: zona de dia, zona de nit, descans i tapissería.

SERVEI INTEGRAL I ASSESSORAMENT

IMG_20160518_123223.jpg

 Oferim al nostre client un servei integral, posant-nos en contacta amb totes les parts que intervinguin en aquest meravellós procés de canvi: pintors, electricistes, etc. i mirant fins l'últim detall de casa teva com si fos la nostra. Il·luminació, cortinatge, petits complements, descans, parquets, etc. 

MUNTATGES

BAIX-MODULS-3.jpg

Sabem que el muntatge és una part tant important com ho és el moble, per això, els nostres muntador, fusters i ebenistes ens ho ajustaran  fins l'últim mil·límetre per tal de que el moble quedi muntat de la millor manera possible.

PROJECTES A MIDA

KAZZANO-1.jpg

Un cop sabem què t'agrada i què necessites, vindrem a casa teva per saber les possiblitats que te l'estança. Un cop ho tinguem tot clar, procedirem a fer el projecta per tal de que puguis ferte'n una primera idea.

CONTACTE

Més de 50 anys al teu servei

Ctra. del Pont de Vilomara, 160, 08243 Manresa, Barcelona