MESURES ACTUALS COVID19 (actualitzat 16/5/2020)

Actualizado: 16 de may de 2020

Primer de tot desitjar que tots vosaltres esteu bé de salut. Us volem informar que tornem a obrir les nostres portes tot i que amb algunes restriccions.

Aquesta crisi de la Covid19, no ha acabat i per ara em d'intentar el mínim contacte possible, prioritzem si us plau, el contacte per telèfon, WhatsApp o correu, per davant de la visita a la botiga.


Així doncs, a partir del dilluns dia 18 de Maig reobrirem les nostres botigues!


I per tal d'evitar el màxim els moviments i ser respectuosos amb la situació actual, agrairiem que incialment vinguessiu a la botiga que us quedi més aprop.


Mobles Decor

C. Barcelona, 43

93 874 75 23

whatsapp 644 74 55 66

info@moblesdecor.cat - www.mobesdecor.cat


Mobles Botifoll

Ctra. Pont de Vilomara, 160

93 873 50 12

whatsapp 93 873 50 12

info@moblesbotifoll.cat - moblesbotifoll.cat


L’accés a la botiga, ha de ser amb mascareta i guants. Disposem de guants, mascaretes i liquid desinfectant a l'entrada de les nostres botigues.

Per la vostra seguretat, les instal·lacions es mantindran desinfectades.

Pel que fa als pagaments de bestretes i pagaments de factura, us demanem prioritzeu les transferències o pagaments amb targeta.

(per clients amb entregues pendents):


Dates de les entregues

Les que es van veure posposades degut a la crisi, començaran el proper dia 11 de Maig i seguint el mateix ordre de dates que ja es van donar abans de la crisi, prioritzant entregues d'alta necessitat.

Les pendents, que no es va avisar al client, s'ha d'esperar a que la botiga avisi per tal de concertar dia d'entrega, tenint en compte que es veuran endarrerides degut a tot aquest període de tancament.

Muntatges :

Abans de realitzar qualsevol muntatge, el client ha d’haver signat l'autorització de lliurament dels mobles, sense aquesta, no es podran realitzar cap muntatge.

Els muntadors, aniran equipats amb tot el material de protecció necessari per tal d’accedir a casa el client.

El muntadors, per tal d’estar el menor temps possible amb espais comunitaris, procediran a descarregar tot el material al replà del bloc o casa i un cop descarregat tot, procediran a entrar-lo a la vivenda. Per aquest motiu, el client tindrà de disposar de l’espai necessari a dins de casa per tal de poder entrar-ho tot.

Durant el muntatge en tot moment s’ha de garantir la separació mínima client-muntador de 2 mts.

Demanem no accedir a l’espai de muntatge. Un cop acabat, netejarem amb líquid desinfectant tot el mobiliari.

Per tal d'evitar tenir que tornar a accedir a la seva llar, és molt important, revisar tot el mobiliari abans de donar per acabat el muntatge, per si s'ha de fer algun tipus d'ajustatge.

Per signar la nota d’entrega el client ha d’utilitzar un bolígraf de la seva propietat.


9 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo